Receptionsmad – Finger food

Sprød kroket med saftig torsk og danske urter, serveret med urtemayo.

Caw´s hjemmelavet nugget af saftig marineret kyllingefilet vendt i panko, serveret med sauce tartare.

Stor crispy reje, serveret med chilimayo.

Okse-chorizo (pølse) svøbt i bacon

Lynstegt tun med citron/dildcreme og frisk dild på sprød crouton.

Rørt laksetatar vendt med skalotteløg, kørvel, sennep, creme fraiche og serveret i vol-au-vent.

Rosa stegt kalvetyksteg med estragoncreme og syltet rødløg, serveret på sprød crouton.

Rimmet kammusling med lime/ myntecreme og fennikel, serveret på sprød crouton.

Oksetatar med trøffelcreme, friteret kapers og serveret på sprød kartoffelchip.

Let tilberedt zucchini penslet med persille/ hvidløgsolie hertil aioli og frisk salat.

Marineret stegt portobello-svamp med pikant ostecreme.

Chokoladetrøffel vendt i kakao.

Rig chokolademousse lavet på mørk belgisk chokolade, toppet med karamelliseret hvid chokolade.

Hjemmelavet bastogne-kiks m. mokka/ vaniljecreme

Nøddekiks med limemousse og hindbærmarengs

Pris 19 kroner pr. stk.