Nytårsmenu 2020

Forret:
Jomfruhummer bisque m. tigerrejer, grøn urte olie, sprøde danske jordskokke chips, bagt og syltede æbler.

Mellemret:
Rørt lakse tatar, lavet på røget og rimmet laks. Serveret m. rugbrødschips m. syltede agurk og urtesne.

Hovedret:
Tournedos m. karmelisseret selleri/gulerods pure, pommes anna, urte bagte rodfrugter, brændt/syltede løgskaller og rødvins sauce.

Ost:
2 slags håndlavede oste fra Them, m. hjemmelavet knækbrød og stikkelsbærkompot.

Dessert:
Chokoladefondant serveret m. chokolade jord, hindbær parfait, syrlig marengs.

Kr. 385,00 pr. kuvert

Obs! Hvis man bestiller senest d. 24 december gives der
10 % rabat på nytårsmenuen.

Bestilling kan ske på: mad@caws.dk