Nytårsmenu 2021

Forret:
Jomfruhummerbisque m. krebs, grøn urteolie og saltbagte beder.

Mellemret:
Torskerillette vendt m. urter og røget makrel serveret på bund af ærtepuré, hertil syltede æbler og jordskokkechips.

Hovedret:
Oksemørbrad serveret m. brændte syltede forårsløg, græskarpuré, kartoffelbrud og rødvinssauce.

Ost

2 slags håndlavede oste fra Them, m. hjemmelavede knækbrød og blommekompot.

Dessert:
Chokoladefondant på bund af bærkompot, hertil havtornparfait, syrlige marengs og knas.

Kr. 395,00 pr. kuvert

Obs! Bestil senest d. 24. december pr. mail og få

10 % rabat på nytårsmenuen.

Bestilling kan ske på: mad@caws.dk

I år kan der tilkøbes vinmenu

Forret: Vin Nr. 1
2020 Dog Point Sauvignon Blanc, New Zealand, Marlborough

Forfinede nuancer af bl.a. blomster, guava, tomatstilk, stikkelsbær, grape, lime og flint. Smagsoplevelsen er slank og rank, pakket med mineralsk og kølig frugt.

Mellemret: Vin Nr. 2
2019 Pio Cesare L’Altro Chardonnay, Italien, Piemonte

Flot og ren gylden farve med grønne kanter i glasset. I næsen er der noter af friske æbler, nyslået græs, hvid peber og modne citrusfrugter, mens friskhed og sprødhed pryder fornemmelsen på tungen, der flot afsluttes af krydrede, let ristede noter samt en smule vanilje i eftersmagen.

Hovedret: Vin Nr. 3
2016 Vina Pedrosa La Navilla Reserva, Spanien, Ribera del Duero

En flot, intens purpurrød farve i og næsen alt vanilje, cedertræ, kakao, mokka, trøffel og mineraler til at holde den røde og mørke frugt i skak. I munden er der igen meget frugt af bl.a. solbær samt silkebløde tanniner, en god syre og en mineralsk friskhed fra den kalkholdige jordbund.

Ost: Vin Nr. 4
2019 Rebholz Gewurztraminer Godramsteiner Münzberg Spätlse

Gewürztraminer Spätlese fra Rebholz er en tysk hvidvin med den skønneste duft af vilde roser, vanilje og kærlighedsfrugten litchi.

Dessert: Vin Nr. 5
2018 AA Dolc Mataró

I glasset fremstår vinen mørk og intens med et violet skær. Aromaen bidrager derpå med associationer til solbærlikør, mørk chokolade, blommer, lakrids og japansk grøn te med tilføjelser af blommer i smagen. På tungen følger desuden en sublim mineralsk og koncentreret frugt, der i mødet med fløjlsbløde tanniner og den sødlige afslutningen gør vinen til et oplagt match til chokoladedesserter.

Pris: 229,- pr. kuvert.
Nb. Vinmenuen leveres i små flasker á 8cl god vin til hver ret.

Derudover kan der også bestilles nedenstående bobler:

Nytårschampagne ½fl
Mailly Brut Reserve
Grand Cru Champagne
199,-

Nytårschampagne 1/1 fl
Hure Freres L’invitation Brut Champagne
299,-

Til Kransekagen ½ fl
Parxet Cava
Cuvée Dessert
99,-

Alle vine leveres af Laudrup Vin & Gastronomi