Nordisk Buffet

Nordisk buffet

Fisken:

– Færøsk rimet laks m. dild/citron creme.

– Rejesalat, på grønlandske rejer vendt m. bladselleri, æble, skalotteløg og mix salat.

Det kolde:

– Perlebygs salat m. asparges, baby spinat, vesterhavs ost og vendt i persille/citron vinaigrette

– kartoffel salat lavet på danske kartofler vendt i purløgs/karse creme.

– Grønkålssalat m. granatæble, æble koldsyltet rødkål og feta, vendt i honning og olivenolie.

– Kold syrlig urtedressing.

Varme:

– Marineret kalve tyksteg.

– Svinemørbrad smurt med sennep og rullet i hasselnød/urtecrush

Dessert:

– Caws bagte æblekage m. vanilje skyr.

Pris pr. kuvert:
259.- uden dessert

Ved bestilling af mindre end 10 kuverter, er der et tillæg på 10%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *