Rejecocktail
Caw’s moderne udgave af en rejecocktail m/ mix af forskellige cherrytomater, friskskåret icebergsalat, danske urter, Caw’s egen hjemmelavede thousand Island-dressing og store flotte grønlandske rejer.
Laks
Rimmet med dild, mynte, lime og citron. Toppet med creme lavet på spæde spinatblade og friskklippede ærteskud.
Spidskålssalat
Vendt m/ sprød agurk, snittet blomkål, saftige ærter og en sød ymerdressing. Toppet m/ tørrede tranebær og mandler.
Aspargessalat
Knasende sprød radicchio- og romainesalat m/ lækre grønne asparges og honning/senneps-vinaigrette. Toppet m/ letsaltede jordskokkechips og flager af Vesterhavsost.
Kartofler
Stegt i olivenolie, tørret rosmarin og frisk timian.
Kalvesteg
Marineret i friske urter og citron.
Svinemørbrad
Marineret i Caw’s egen barbecuemarinade.
Pebersauce
Lavet på Madagaskarpeber og rig på fløde.
Brød
Hjemmebagt focaccia m/ pikante urter og hvidløg
Dessert
Jordbær/blåbærtærte på mazarinbund m/ frisk vaniljecreme.
Fyldig chokolademousse, af mørk belgisk chokolade og toppet med sprøde chokoladespåner.
Pris 255,- pr person
Ved bestilling af mindre end 10 kuverter, er der et tillæg på 10%