Konfirmationsbuffet

Rejecocktail

Caw’s moderne udgave af en rejecocktail m/ mix af forskellige cherrytomater, friskskåret icebergsalat, danske urter, Caw’s egen hjemmelavede thousand Island-dressing og store flotte grønlandske rejer.

Laks

Rimmet med dild, mynte, lime og citron. Toppet med creme lavet på spæde spinatblade og friskklippede ærteskud.

Spidskålssalat

Vendt m/ sprød agurk, snittet blomkål, saftige ærter og en sød ymerdressing. Toppet m/ tørrede tranebær og mandler.

Aspargessalat

Knasende sprød radicchio- og romainesalat m/ lækre grønne asparges og honning/senneps-vinaigrette. Toppet m/ letsaltede jordskokkechips og flager af Vesterhavsost.

Kartofler

Stegt i olivenolie, tørret rosmarin og frisk timian.

Kalvesteg

Marineret i friske urter og citron.

Svinemørbrad

Marineret i Caw’s egen barbecuemarinade.

Pebersauce

Lavet på Madagaskarpeber og rig på fløde.

Brød

Hjemmebagt focaccia m/ pikante urter og hvidløg

Dessert

Jordbær/blåbærtærte på mazarinbund m/ frisk vaniljecreme.

Fyldig chokolademousse, af mørk belgisk chokolade og toppet med sprøde chokoladespåner.

Pris 255,- pr person