Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          105,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         165,-

Onsdag d. 1/5 Frisk pasta m. kalvekød i strimler, bacon, svampe og flødesauce.

Torsdag d. 2/5 Frisk pasta m. kalvekød i strimler, bacon, svampe og flødesauce.

Fredag d. 3/5 Tapas.

Lørdag d. 4/5 Lukket. Kun åben for afhentning af bestillinger.

Søndag d. 5/5 Lukket.

Mandag d. 6/5 Bearnaise Flødekartofler m. hakkebøf og bløde løg.

Tirsdag d. 7/5 Asiatisk nudelret m. marineret svinemørbrad, grønt og spejlæg.

Onsdag d. 8/5 Asiatisk nudelret m. marineret svinemørbrad, grønt og spejlæg.

Torsdag d. 9/5 Lukket. Kun åben for afhentning af bestillinger.

Fredag d. 10/5 Lukket.

Lørdag d. 11/5 Lukket.

Søndag d. 12/5 Lukket.

Mandag d. 13/5 Krebinetter m. kartofler og stuvet grøntsager.

Tirsdag d. 14/5 Krebinetter m. kartofler og stuvet grøntsager.

Onsdag d. 15/5 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Torsdag d. 16/5 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Fredag d. 17/5 Tapas.

Lørdag d. 18/5 Lukket.

Søndag d. 19/5 Lukket.

Mandag d. 20/5 Lukket.

Tirsdag d. 21/5 Stroganoff m. mos.

Onsdag d. 22/5 Spanske kødboller m. tagliatelle pasta og krydret tomatsauce.

Torsdag d. 23/5 Spanske kødboller m. tagliatelle pasta og krydret tomatsauce.

Fredag d. 24/5 Tapas.

Lørdag d. 25/5 Mørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og pebersauce.

Søndag d. 26/5 Lukket.

Mandag d. 27/5 Mørbradgryde m. ris.

Tirsdag d. 28/5 Mørbradgryde m. ris.

Onsdag d. 29/5 Kylling cordon bleu m. urtekartofler, grønt og svampesauce.

Torsdag d. 30/5 Kylling cordon bleu m. urtekartofler, grønt og svampesauce.

Fredag d. 31/5 Tapas.