Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Lørdag d. 1/8 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og pebersauce.

Søndag d. 2/8 Lukket

Mandag d. 3/8 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Tirsdag d. 4/8 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Onsdag d. 5/8 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Torsdag d. 6/8 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 7/8 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Lørdag d. 8/8 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 9/8 Lukket

Mandag d. 10/8 Risotto m. svampe og danske urter, smagt til med estragon og unghanebryst.

Tirsdag d. 11/8 Risotto m. svampe og danske urter, smagt til med estragon og unghanebryst.

Onsdag d. 12/8 Mørbradgryde m. ris.

Torsdag d. 13/8 Mørbradgryde m. ris.

Fredag d. 14/8 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Lørdag d. 15/8 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 16/8 Lukket

Mandag d. 17/8 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Tirsdag d. 18/8 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Onsdag d. 19/8 Stroganoff m. mos.

Torsdag d. 20/8 Stroganoff m. mos.

Fredag d. 21/8 Oksefilet m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.

Lørdag d. 22/8 Lukket – kun åben for afhentning af bestillinger.

Søndag d. 23/8 Lukket

Mandag d. 24/8 Spanske kødboller m. tagliatelle (pasta) og krydret tomatsauce.

Tirsdag d. 25/8 Spanske kødboller m. tagliatelle (pasta) og krydret tomatsauce.

Onsdag d. 26/8 Farsbrød m. halveret æble, ribsgele og ris.

Torsdag d. 27/8 Farsbrød m. halveret æble, ribsgele og ris.

Fredag d. 28/8 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og pebersauce.

Lørdag d. 29/8 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og pebersauce.

Søndag d. 30/8 Lukket

Mandag d. 31/8 Hvidvinsdampede laks m. stuvet spinat og urtekartofler.