Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Søndag d. 1/11 Lukket.

Mandag d. 2/11 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Tirsdag d. 3/11 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Onsdag d. 4/11 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Torsdag d. 5/11 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 6/11 Tapas fredag.

Lørdag d. 7/11 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 8/11 Lukket.

Mandag d. 9/11 Chili con carne m. 3 slags bønner og ris.

Tirsdag d. 10/11 Mortens aften menu. Pris 145,- Begrænset parti – Bør forud bestilles.

Onsdag d. 11/11 Mørbradgryde m. ris

Torsdag d. 12/11 Mørbradgryde m. ris

Fredag d. 13/11 Tapas fredag.

Lørdag d. 14/11 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og pebersauce.

Søndag d. 15/11 Lukket.

Mandag d. 16/11 Tarteletter med høns i asparges.

Tirsdag d. 17/11 Tarteletter med høns i asparges.

Onsdag d. 18/11 Stroganoff m. mos.

Torsdag d. 19/11 Stroganoff m. mos

Fredag d. 20/11 Tapas fredag.

Lørdag d. 21/11 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 22/11 Lukket.

Mandag d. 23/11 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Tirsdag d. 24/11 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Onsdag d. 25/11 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Torsdag d. 26/11 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Fredag d. 27/11 Tapas fredag.

Lørdag d. 28/11 Ribeye m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.

Søndag d. 29/11 Lukket

Mandag d. 30/11 Lukket