Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Torsdag d. 30/1 Risotto m. svampe og danske urter, smagt til med estragon og unghanebryst.

Fredag d. 31/1 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Lørdag d. 1/2 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 2/2 Kylling i karry m. grøntsager og ris.

Mandag d. 3/2 Nudelret m. tigerrejer.

Tirsdag d. 4/2 Nudelret m. tigerrejer.Onsdag d. 5/2 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Torsdag d. 6/2 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Fredag d. 7/2 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Lørdag d. 8/2 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 9/2 Chili con carne m. 3 slags bønner og ris.

Mandag d. 10/2 Vinterferie – Lukket

Torsdag d. 11/2 Vinterferie – Lukket

Onsdag d. 12/2 Vinterferie – Lukket

Torsdag d. 13/2 Vinterferie – Lukket

Fredag d. 14/2 Vinterferie – Lukket

Lørdag d. 15/2 Vinterferie – Lukket

Søndag d. 16/2 Vinterferie – Lukket

Mandag d. 17/2 Spanske kødboller m. tagliatelle (pasta) og krydret tomatsauce.

Tirsdag d. 18/2 Spanske kødboller m. tagliatelle (pasta) og krydret tomatsauce.

Onsdag d. 19/2 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Torsdag d. 20/2 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 21/2 Oksefilet m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.

Lørdag d. 22/2 Oksefilet m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.

Søndag d. 23/2 Kylling i karry m. grøntsager og ris.

Mandag d. 24/2 CAW’s burritos m. gurgamole og grøn salat.

Tirsdag d. 25/2 CAW’s burritos m. gurgamole og grøn salat.

Onsdag d. 26/2 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Torsdag d. 27/2 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Fredag d. 28/2 Oksefilet m. halvret bage kartoffel m. urtesmør, lun bønnesalat og whisky sauce.

Lørdag d. 29/2 Oksefilet m. halvret bage kartoffel m. urtesmør, lun bønnesalat og whisky sauce.