Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Tirsdag d. 1/6 Risotto m. svampe og danske urter, smagt til med estragon og unghanebryst.

Onsdag d. 2/6 Mørbradgryde m. ris.

Torsdag d. 3/6 Mørbradgryde m. ris.

Fredag d. 4/6 Tapas.

Lørdag d. 5/6 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 6/6 LUKKET

Mandag d. 7/6 Indbagt laks i butterdej m. stuvet spinat og urtekartofler.

Tirsdag d. 8/6 Indbagt laks i butterdej m. stuvet spinat og urtekartofler.

Onsdag d. 9/6 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Torsdag d. 10/6 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 11/6 Tapas.

Lørdag d. 12/6 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 13/6 LUKKET

Mandag d. 14/6 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Tirsdag d. 15/6 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Onsdag d. 16/6 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Torsdag d. 17/6 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Fredag d. 18/6 Tapas.

Lørdag d. 19/6 Oksefilet m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.

Søndag d. 20/6 LUKKET

Mandag d. 21/6 Hakkebøf m. stegte kartofler, stegte grøntsager, bløde løg og pebersauce.

Tirsdag d. 22/6 Hakkebøf m. stegte kartofler, stegte grøntsager, bløde løg og pebersauce.

Onsdag d. 23/6 Stroganoff m. mos.

Torsdag d. 24/6 Stroganoff m. mos.

Fredag d. 25/6 Tapas.

Lørdag d. 26/6 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og portvinsauce m. østershatte.

Søndag d. 27/6 LUKKET

Mandag d. 28/6 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Tirsdag d. 29/6 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Onsdag d. 30/6 CAW’s burritos m. gurgamole og grøn salat.