Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Mandag d. 31/10 Stegt flæsk m. kartofler og persillesauce.

Tirsdag d. 1/11 VALGFLÆSK – Stegt flæsk m. kartofler og persillesauce.

Onsdag d. 2/11 Mørbradgryde m. ris.

Torsdag d. 3/11 Mørbradgryde m. ris.

Fredag d. 4/11 Tapas.

Lørdag d. 5/11 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og pebersauce.

Søndag d. 6/11 Lukket.

Mandag d. 7/11 Krebinetter m. kartofler og stuvet grøntsager.

Tirsdag d. 8/11 Krebinetter m. kartofler og stuvet grøntsager.

Onsdag d. 9/11 Flødekartofler m. kylling svøbt i bacon

Torsdag d. 10/11 MORTENS AFTEN menu. Pris 175,- Begrænset parti – Bør forud bestilles.

Fredag d. 11/11 Tapas.

Lørdag d. 12/11 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 13/11 Lukket.

Mandag d. 14/11 Tarteletter med høns i asparges.

Tirsdag d. 15/11 Tarteletter med høns i asparges.

Onsdag d. 16/11 Stroganoff m. mos.

Torsdag d. 17/11 Stroganoff m. mos.

Fredag d. 18/11 Tapas.

Lørdag d. 19/11 Oksemørbrad m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og portvin sauce.

Søndag d. 20/11 Lukket.

Mandag d. 21/11 Bearnaise flødekartofler m. hakkebøf og bløde løg.

Tirsdag d. 22/11 Bearnaise flødekartofler m. hakkebøf og bløde løg.

Onsdag d. 23/11 Rødvins braiseret svinekæber m. kartoffelmos og kraftigrødvins sky.

Torsdag d. 24/11 Rødvins braiseret svinekæber m. kartoffelmos og kraftigrødvins sky.

Fredag d. 25/11 Tapas.

Lørdag d. 26/11 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og portvin sauce.

Søndag d. 27/11 Lukket.

Mandag d. 28/11 Coq au vin m. kartoffelmos.

Tirsdag d. 29/11 Coq au vin m. kartoffelmos.

Onsdag d. 30/11 Kyllingeschnitzel m. pommes sauteres, gulerødder, ærter og pebersauce.