Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Fredag d. 26/2 Tapas fredag.

Lørdag d. 27/2 Grillet Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og pebersauce.

Søndag d. 28/2 Lukket.

Mandag d. 1/3 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Tirsdag d. 2/3 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Onsdag d. 3/3 Rødvins braiseret svinekæber m. kartoffelmos og kraftigrødvins sky.

Torsdag d. 4/3 Rødvins braiseret svinekæber m. kartoffelmos og kraftigrødvins sky.

Fredag d. 5/3 Tapas fredag.

Lørdag d. 6/3 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 7/3 Lukket.

Mandag d. 8/3 Hvidvinsdampede laks m. stuvet spinat og urtekartofler.

Tirsdag d. 9/3 Hvidvinsdampede laks m. stuvet spinat og urtekartofler.

Onsdag d. 10/3 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Torsdag d. 11/3 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 12/3 Tapas fredag.

Lørdag d. 13/3 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og portvinssauce m. østershatte.

Søndag d. 14/3 Lukket.

Mandag d. 15/3 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Tirsdag d. 16/3 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Onsdag d. 17/3 Mørbradgryde m. ris.

Torsdag d. 18/3 Mørbradgryde m. ris..

Fredag d. 19/3 Tapas fredag.

Lørdag d. 20/3 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 21/3 Lukket.

Mandag d. 22/3 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Tirsdag d. 23/3 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager. Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Onsdag d. 24/3 Stroganoff m. mos.

Torsdag d. 25/3 Stroganoff m. mos.

Fredag d. 26/3 Tapas fredag.

Lørdag d. 27/3 Grillet Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og pebersauce.

Søndag d. 28/3 Lukket.

Mandag d. 29/3 Tarteletter med høns i asparges.

Tirsdag d. 30/3 Tarteletter med høns i asparges.

Onsdag d. 31/3 Coq au vin m. kartoffelmos.