Dagens ret
Dagens ret – hverdage 105,-
Dagens ret – fredage og lørdage 165,-
Tirsdag d. 28/2 Flødekartofler m. kylling svøbt i bacon.
Onsdag d. 1/3 Stegt flæsk m. kartofler og persillesauce.
Torsdag d. 2/3 Stegt flæsk m. kartofler og persillesauce.
Fredag d. 3/3 Tapas.
Lørdag d. 4/3 Oksemørbrad m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og portvin sauce.
Søndag d. 5/3 Lukket.
Mandag d. 6/3 Kylling i karry m. stegte grøntsager og kokos.
Tirsdag d. 7/3 Kylling i karry m. stegte grøntsager og kokos.
Onsdag d. 8/3 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.
Torsdag d. 9/3 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.
Fredag d. 10/3 Tapas.Lørdag d. 11/3 Lukket – kun åben for afhentning af bestillinger.
Søndag d. 12/3 Lukket.
Mandag d. 13/3 Butter chicken m. ris og fladbrød.
Tirsdag d. 14/3 Butter chicken m. ris og fladbrød.
Onsdag d. 15/3 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.
Torsdag d. 16/3 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.
Fredag d. 17/3 Tapas.
Lørdag d. 18/3 Ribeye m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.
Søndag d. 19/3 Lukket.
Mandag d. 20/3 Nudelret m. steget grøntsager og asiatisk marineret svinemørbrad.
Tirsdag d. 21/3 Nudelret m. steget grøntsager og asiatisk marineret svinemørbrad.
Onsdag d. 22/3 Kylling Gordon Bleu m. ærter/gulerødder, pommes sauteres og pebersauce.
Torsdag d. 23/3 Kylling Gordon Bleu m. ærter/gulerødder, pommes sauteres og pebersauce.
Fredag d. 24/3 Tapas.
Lørdag d. 25/3 Oksemørbrad m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og portvin sauce.
Søndag d. 26/3 Lukket.
Mandag d. 27/3 Forloren hare m. urtekartofler, bagt æble, rodfrugter og brun sauce.
Tirsdag d. 28/3 Forloren hare m. urtekartofler, bagt æble, rodfrugter og brun sauce.
Onsdag d. 29/3 Stroganoff m. mos.
Torsdag d. 30/3 Stroganoff m. mos.
Fredag d. 31/3 Tapas.