Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Torsdag d. 11/7 Mørbradgryde m. cocktailpølser, bacon, svampe og ris.

Fredag d. 12/7 SOMMERFERIE.

Lørdag d. 13/7 SOMMERFERIE.

Søndag d. 14/7 SOMMERFERIE.

Mandag d. 15/7 SOMMERFERIE.

Tirsdag d. 16/7 SOMMERFERIE.

Onsdag d. 17/7 SOMMERFERIE.

Torsdag d. 18/7 SOMMERFERIE.

Fredag d. 19/7 SOMMERFERIE.

Lørdag d. 20/7 SOMMERFERIE.

Søndag d. 21/7 SOMMERFERIE.

Mandag d. 22/7 SOMMERFERIE.

Tirsdag d. 23/7 SOMMERFERIE.

Onsdag d. 24/7 SOMMERFERIE.

Torsdag d. 25/7 SOMMERFERIE.

Fredag d. 26/7 SOMMERFERIE.

Lørdag d. 27/7 SOMMERFERIE.

Søndag d. 28/7 SOMMERFERIE.

Mandag d. 29/7 SOMMERFERIE.

Tirsdag d. 30/7 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Onsdag d. 31/7 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Torsdag d. 1/8 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Fredag d. 2/8  Oksefilet m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.

Lørdag d. 3/8 Oksefilet m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.                                               

Søndag d. 4/8 Kylling i karry m. grøntsager og ris.

Mandag d. 5/8 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Tirsdag d. 6/8 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Onsdag d. 7/8 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.                                                      

Torsdag d. 8/8 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 9/8 Kalvefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Lørdag d. 10/8 Kalvefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 11/8 Chili con carne m. 3 slags bønner og ris.

Mandag d. 12/8 Tikka  Masala m. grønt og ris.

Tirsdag d. 13/8 Tikka  Masala m. grønt og ris.

Onsdag d. 14/8 Spanske kødboller m. tagliatelle (pasta) og krydret tomatsauce.

Torsdag d. 15/8 Spanske kødboller m. tagliatelle (pasta) og krydret tomatsauce.

Fredag d. 16/8 Mørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Lørdag d. 17/8 Mørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 18/8 Kylling i karry m. grøntsager og ris.

Mandag d. 19/8 Mørbradgryde m. cocktailpølser, bacon, svampe og ris.                        

Tirsdag d. 20/8 Mørbradgryde m. cocktailpølser, bacon, svampe og ris.

Onsdag d. 21/8 Risotto m. svampe og danske urter, smagt til med estragon og unghanebryst.

Torsdag d. 22/8 Risotto m. svampe og danske urter, smagt til med estragon og unghanebryst.

Fredag d. 23/8 Entrecote m. halveret bage kartoffel m. urtesmør, stegte grønsager og whisky sauce.

Lørdag d. 24/8 Entrecote m. halveret bage kartoffel m. urtesmør, stegte grønsager og whisky sauce.

Søndag d. 25/8 Chili con carne m. 3 slags bønner og ris.

Mandag d. 26/8 Stegt flæsk, kartofler og persillesauce.

Tirsdag d. 27/8 Stegt flæsk, kartofler og persillesauce.

Onsdag d. 28/8 Fiskefrikadeller m. små kartofler, grøntsager og hjemmerørt remulade.

Torsdag d. 29/8 Fiskefrikadeller m. små kartofler, grøntsager og hjemmerørt remulade.

Fredag d. 30/8 Mørbrad m. stegte grønsager, stegte kartofler og bearnaisesauce.

Lørdag d. 31/8 Mørbrad m. stegte grønsager, stegte kartofler og bearnaisesauce.