Dagens ret

Dagens ret


Dagens ret – hverdage                                                                          99,-

Dagens ret – fredage og lørdage                                                         145,-

Onsdag d. 30/9 Rødvins braiseret svinekæber m. kartoffelmos og kraftigrødvins sky.

Torsdag d. 1/10 Rødvins braiseret svinekæber m. kartoffelmos og kraftigrødvins sky.

Fredag d. 2/10 Tapas fredag.

Lørdag d. 3/10 Oksemørbrad m. stegte grøntsager, stegte kartofler og whiskysauce.

Søndag d. 4/10 Lukket.

Mandag d. 5/10 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Tirsdag d. 6/10 Tagliatelle (pasta) m. laks, tigerrejer, syltede tomater og hummersauce.

Onsdag d. 7/10 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Torsdag d. 8/10 Kyllingeschnitzel m. pommes sautées, gulerødder, ærter og pebersauce.

Fredag d. 9/10 Tapas fredag.

Lørdag d. 10/10 Entrecôte m. grillede grøntsager, håndskårede kartoffelbåde og pebersauce.

Søndag d. 11/10 Lukket.

Mandag d. 12/10 Tarteletter med høns i asparges.

Tirsdag d. 13/10 Tarteletter med høns i asparges.

Onsdag d. 14/10 Mørbradgryde m. ris.

Torsdag d. 15/10 Mørbradgryde m. ris.

Fredag d. 16/10 Tapas fredag.

Lørdag d. 17/10 Lukket.

Søndag d. 18/10 Lukket.

Mandag d. 19/10 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Tirsdag d. 20/10 Stegt flæsk m. persillesauce og kartofler.

Onsdag d. 21/10 Stroganoff m. mos.

Torsdag d. 22/10 Stroganoff m. mos.

Fredag d. 23/10 Tapas fredag.

Lørdag d. 24/10 Oksefilet m. stegte grøntsager, hasselbagte kartofler og bearnaisesauce.

Søndag d. 25/10 Lukket.

Mandag d. 26/10 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Tirsdag d. 27/10 Krebinetter, kogte kartofler, stuvede grøntsager.

Onsdag d. 28/10 Coq au vin m. kartoffelmos

Torsdag d. 29/10 Coq au vin m. kartoffelmos

Fredag d. 30/10 Tapas fredag.

Lørdag d. 31/10 Ribeye m. store håndskårne fritter, grønt og pebersauce.